Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Πρόβλεψη Web Bot - 14 Απριλίου του 2013 ένας αστεροειδής θα μπορούσε να είναι επικίνδυνος για τη Γη


Στις 14 Απριλίου του 2013 ένας αστεροειδής θα μπορούσε να είναι επικίνδυνος για τη Γη!! Κατά το τελευταίο έτος, φαίνεται ότι οι θεάσεις των αστεροειδών και μετεωριτών που κάνουν βόλτα στο ηλιακό μας σύστημα έχουν αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό.

Το πιο αξιοσημείωτο γεγονός, όπως όλοι θυμούνται, είναι αυτό συνέβη στις 15 Φεβρουαρίου, όταν ένας μικρός αστεροειδής εισήλθε στην ατμόσφαιρα της Γης πριν χτυπήσει την πόλη του Chelyabinsk, στην κεντρική Ρωσία, δημιουργώντας ένα κρουστικό κύμα που κατέστρεψε τα παράθυρα και τα κτίρια , και τον τραυματισμό χιλιάδων ανθρώπων.

Την ίδια ημέρα, ο αστεροειδής 2012 DA14 γίνεται ο πλησιέστερος κατά προσέγγιση του στον πλανήτη μας, λιγότερο από 30.000 χλμ. από την επιφάνεια της Γης, κάτω από την τροχιά των γεωστατικών δορυφόρων μας.

Τέλος, δεν περνάει μέρα χωρίς κάποιες τοπικές ειδήσεις να μην αναφέρουν την είδηση μίας φλεγόμενης βολίδας που είχε πετάξει στα ύψη των ουρανών σε μια από τις γωνίες του πλανήτη μας.

Για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα για την ανησυχία μας έρχεται μια ενδιαφέρουσα είδηση σχετικά με τις προφητείες του "ψηφιακού" Bot Web.

Όπως αποκάλυψε στο worldnewstomorrow.com , οι πληροφορίες που συλλέγονται από το δίκτυο με την προφητεία του Bot Web: μια πιθανή απειλή από ένα μυστικό επισκέπτη, που είναι να πω ένας μεγάλος αστεροειδής 1,2 μίλια θα κατευθυνθεί προς τη Γη!! Ο υπολογιστής δείχνει της προφητείες για της 14 του Απρίλη 2013 ως πιθανή ημερομηνία "επαφής". Θα πρέπει να ανησυχούμε;

Το "Web Bot" είναι ένα πρόγραμμα υπολογιστή που μπορεί να προβλέψει το μέλλον με ακρίβεια. Ονομάζεται «προφητικό» και χρησιμοποιεί τις πληροφορίες που βρίσκονται στο διαδίκτυο. Το λογισμικό αναπτύχθηκε το 1997 από δύο επιστήμονες της πληροφορικής, τον Clif High και τον George Ure.

Οι δημιουργοί του Bot Web δεν εξηγούν λεπτομερώς πώς λειτουργεί το λογισμικό, αλλά ξέρουμε ότι βασίζεται σε μια σειρά πολύπλοκων αλγορίθμων, και των επιχειρησιακών προγραμμάτων που παρακολουθεί συνεχώς όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται στα blogs web, καθώς και άλλες μορφές διαλόγου στο διαδίκτυο.

Για κάθε λέξη έχει εκχωρηθεί μια αριθμητική τιμή που αντιστοιχεί σε ορισμένες προδιαγραφές, όπως ο χρόνος, ο αντίκτυπος, αμεσότητα και η ένταση. Το λογισμικό χρησιμοποιεί επίσεις μια τεχνική που ονομάζεται «Ανάλυση της Ασύμετρης Γλώσσας tred" που δημιουργεί μια λίστα από τις προβλέψεις.

Στη συνέχεια, αναλύουμε τη λίστα για να βρούμε τα πρότυπα. Είναι σαν αντλεί από το μυαλό την συλλογική συνείδηση όλων των χρηστών του Διαδικτύου.

Λοιπόν, μία από τις τελευταίες ασύμμετρες ανάλυσης έχουν δημιουργήσει την ενοχλητική πρόβλεψη:

Σύμφωνα με το λογισμικό, στις 14 Απριλίου του 2013, μέσα σε μόλις έξι ημέρες, ένας αστεροειδής περίπου 1,2 μιλία θα πλησιάσει επικίνδυνα τη Γη!!! Σε ποιο βαθμό θα είναι "επικίνδυνος";

Είναι πιθανό ότι ένα ουράνιο σώμα, όπως αυτό θα μπορούσε να χτυπήσει τη Γη σε μια εβδομάδα; Σίγουρα, η στατιστική συχνότητα των παρατηρήσεων των αστεροειδών και κομητών κατά την τελευταία περίοδο δεν δείχνει κάτι τέτοιο. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι στις 19 Μαρτίου του 2013, η αμερικανική Βουλή Επιστήμης, Διαστήματος και Τεχνολογίας επιτροπή των Ηνωμένων Πολιτειών συναντήθηκαν για να συζητήσουν και να αξιολογήσουν πιθανές απειλές από το εξωτερικό διάστημα και κάθε ενέργεια που πρέπει να ληφθεί.

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα σχόλια της συνάντησης ήταν του Τσαρλς Μπόλντεν, επικεφαλή της NASA, σύμφωνα με την οποία παραδέχθηκε ότι μόνο οι προσευχές μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη καταστροφών, εάν ένας αστεροειδής απειλεί να πέσει στη Γη δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Υπάρχουν δύο πιθανές υποθέσεις:

1) Η NASA έχει στην κατοχή της εμπιστευτικές πληροφορίες σχετικά με την άφιξη μίας δυνητικής απειλής για τη Γη. Είναι σαφές ότι, για να αποφευχθεί ο πανικός, δεν προτίθεται να αποκαλύψει την είδηση, και όχι κατά τη στιγμή που η καταστροφή θα εκδηλωθεί από καταστροφική δύναμη. Σε αυτή την περίπτωση, το Web Bot, δεν έχει κάνει τίποτα για να αποκαλύψει ότι είναι «κρυμμένο» στις πτυχώσεις του παγκόσμιου δικτύου.

2) Δεδομένου ότι το λογισμικό Bot Web αναλύει φόρουμ συζητήσεων, blogs και άρθρα εφημερίδων, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι αυτό είναι μια πλάνη εκτιμήσεως, ή τουλάχιστον μια λανθασμένης αξιολόγησης των δεδομένων εξόδου από τα bots του διαδικτύου. Η μεγάλη ποσότητα των πληροφοριών που συλλέγονται σχετικά με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών για τους μετεωρίτες σε περίοδο μαζί με την ανησυχητική δήλωση του Charles Μπόλντεν, μπορεί να παραπλάνησε το λογισμικό και να τους οδηγεί σε λάθος συμπέρασμα.

Εν ολίγοις, στις 14η Απριλίου του 2013, θα είναι μια μέρα σαν όλες τις άλλες, ή θα είναι η αρχή της μετα-ανθρωπότητας;; Για την απάντηση, θα πρέπει να περιμένουμε μόνο έξι ημέρες. Εν τω μεταξύ, κάποιοι από την Nasa θα πρέπει να αρχίσουνε να προσεύχονται.....




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...