Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Φονική χιονοθύελλα στις βορειοανατολικές ΗΠΑ

Μια ασυνήθιστη για την εποχή χιονοθύελλα έχει χτυπήσει από χθες τις βορειοανατολικές πολιτείες των ΗΠΑ. Ήδη, τρεις άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους και πάνω από 2 εκατομμύρια νοικοκυριά έχουν μείνει χωρίς ρεύμα, στην πλειοψηφία τους στην Πενσιλβάνια. Μόνο στη Φιλαδέλφεια, 160.000 πελάτες δεν διαθέτουν ηλεκτρισμό, ενώ προβλήματα αναφέρθηκαν επίσης σε Κονέκτικατ, Νέα Υόρκη και Μέριλαντ .

Στο Κονέκτικατ, ένας άνδρας σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών.

Στην Πενσυλβάνια, ένας 84χρονος βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, όταν ένα δέντρο της αυλής τσάκισε από το βάρος του χιονιού και έπεσε στην σκεπή.

Ένας 20χρονος άνδρας πέθανε από ηλεκτροπληξία στην Μασαχουσέτη όταν άγγιξε ένα ηλεκτροφόρο καλώδιο που ήταν καλούμενο με χιόνι.

Στη Νέα Υόρκη το χιόνι φτάνει τα τρία εκατοστά , η μεγαλύτερη χιονόπτωση από τον Οκτώβριο από το 1869. Σύμφωνα με το Weather Channel, στην Πενσιλβάνια και τη Μασαχουσέτη το χιόνι ξεπερνάει τα 30 εκατοστά.

Η απροσδόκητη χιονοθύελλα έχει προκαλέσει μεγάλα πρόβλημα και χάος στις αερομεταφορές , όπου παρατηρούνται τεραστίες καθυστερήσεις στις πτήσεις.

Η κακοκαιρία αναμένεται να συνεχιστεί καθώς σε 12 πολιτείες εκδόθηκαν προειδοποιήσεις για έκτακτα καιρικά φαινόμενα, ανάμεσα τους η Νέα Υόρκη, το Νιου Τζέρσευ, το Κονέκτικατ και η Μασαχουσέτη.

πηγή,   http://www.real.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...