Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Αυτοκτόνησε γιατί νόμιζε ότι έρχεται το τέλος του κόσμου


Μια 16χρονη μαθήτρια από το Νέστον της βορειοδυτικής Αγγλίας κρεμάστηκε στο δωμάτιό της καθώς πείστηκε πως το τέλος του κόσμου πλησιάζει μετά από "ενδελεχή" έρευνα στο διαδίκτυο.

Η Ισαμπέλ Τέιλορ, η οποία είχε στραφεί στον Βουδισμό γιατί δεν άντεχε την "αδικία" του σύγχρονου κόσμου, διάβασε διάφορα σενάρια περί καταστροφής του κόσμου, σύμφωνα με τα οποία πύρινες μάζες του ήλιου θα εισέβαλαν στην ατμόσφαιρα και θα προκαλούσαν πυρηνική καταστροφή που θα αφάνιζε την ανθρωπότητα.

Οι γονείς της κοπέλας, ο 51χρονος Γκάρι και η 48χρονη Ίνγκριντ δήλωσαν ότι ακόμα προσπαθούν να εξηγήσουν τι οδήγησε την κόρη τους σε αυτό το καταστροφικό μονοπάτι.

"Το μέλλον θα πρέπει να έμοιαζε πάρα πολύ μαύρο στα μάτια της", λέει η μητέρα της ενώ ο πατέρας τη σημειώνει πως γνώριζαν ότι η καταστροφή του κόσμου την απασχολούσε πολύ τελευταία.
Συνέχεια έλεγε πως όλα θα τελειώσουν το 2012 έτσι και αλλιώς και εμείς προσπαθούσαμε να το δούμε ως αστείο και γελάγαμε.

Μάλιστα, οι γονείς της ανέφεραν ότι βρήκαν στον υπολογιστή της πάνω από 20 άρθρα για το τέλος του κόσμου ενώ υποστηρίζουν πως ήταν ένα τόσο χαρούμενο παιδί που τίποτα δε μαρτυρούσε τι κρυβόταν πίσω από το χαμόγελό της.



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...