Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Γιατί η Ρωσία κατασκευάζει 5.000 νέα πυρηνικά καταφύγια στη Μόσχα μέχρι το τέλος του 2012 ;


Η Ρωσία από ότι φαίνεται βιάζεται να είναι προετοιμασμένη για κάτι. Το Russia Today (RT) αναφέρει ότι 5.000 νέα πυρηνικά καταφύγια θα κατασκευαστούν στην πόλη της Μόσχας έως το τέλος του 2012. Οι Ρωσικές αρχές πιστεύουν ότι αυτά τα νέα καταφύγια χρειάζονται επειγόντως, επειδή τα πυρηνικά καταφύγια που υπάρχουν σήμερα έχουν την ικανότητα να φυλάξουν μόνο το μισό περίπου του πληθυσμού και είναι αρκετά ξεπερασμένα…..

Επιπλέον, υπάρχουν προφανώς πολύ λίγα πυρηνικά καταφύγια για εκείνους που ζουν έξω από το κέντρο της πόλης. Οι αρχές θέλουν σχεδόν ολόκληρο τον πληθυσμό της Μόσχας να είναι σε θέση να καταφύγει σε κάποιο καταφύγιο μέσα σε λίγα λεπτά.

Αλλά σε αυτή την εποχή, όταν ο “ψυχρός πόλεμος” υποτίθεται ότι έχει τελειώσει, γιατί τα 5.000 πυρηνικά καταφύγια αποτελούν μια τέτοια επιτακτική ανάγκη;

Αλλά δεν είναι μόνο η Ρωσία που ασχολείται με την κατασκευή καταφυγίων. Πριν από μερικά χρόνια, Γραφείο Πολιτικής Άμυνας της Σαγκάης ανακοίνωσε την ολοκλήρωση ενός απόλυτα τεράστιου υπόγειου καταφυγίου. Έχει αναφερθεί ότι το καταφύγιο έχει έκταση πάνω από 90.000 τετραγωνικά μέτρα και θα μπορούσε να φιλοξενήσει μέχρι και 200.000 ανθρώπους κάθε φορά.

Αλλά αυτό γιγαντιαίο καταφύγιο δεν είναι ακόμη τόσο μεγάλο όσο το“Υπόγειο Σινικό Τείχος” που χτίστηκε κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1960 και του 1970. Εκτιμάται ότι το “Υπόγειο Σινικό Τείχος” περιέχει σήραγγες και καταφύγια έκτασης 19 μιλίων (δηλαδή γύρω στα 30.5 χιλιόμετρα) και θα μπορούσε να χωρέσει μέχρι και 300.000 ανθρώπους.

Έχει, σύμφωνα με πληροφορίες, αποθήκη πυρομαχικών, νοσοκομείο, θέατρο, ακόμα και βιβλιοθήκη. Έτσι τι γίνεται με την κυβέρνηση των ΗΠΑ; Χτίζουν κανένα καταφύγιο για το λαό της Αμερικής; Όχι. Σε περίπτωση πυρηνικής επίθεσης, οι περισσότεροι θα είναι τυχεροί αν έχουν αρκετό χρόνο να κάνουν την προσευχή τους. Η πικρή αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ θεωρεί ότι η απειλή του πυρηνικού πολέμου είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν.

Για δεκαετίες, το πυρηνικό οπλοστάσιο ήταν η πρωταρχική προστασία του λαού των ΗΠΑ σε περίπτωση πυρηνικής επίθεσης, αλλά χάρη σε μερικούς τελευταίους προέδρους το αμερικάνικο στρατηγικό πυρηνικό οπλοστάσιο έχει ως επί το πλείστον διαλυθεί. Σήμερα, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν μόνο 5.113 πυρηνικές κεφαλές σε αποθέματά, που αντιπροσωπεύει μία μείωση κατά 84 τοις εκατό από τη μέγιστη τιμή των περίπου 31.255 που υπήρχαν το 1967.

Αλλά αυτό δεν είναι αρκετά για τον Μπαράκ Ομπάμα. Επί του παρόντος, ο Ομπάμα εργάζεται για μια συνθήκη σύμφωνα με την οποία στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Ρωσία θα επιτρέπεται μόνο κατ' ανώτατο όριο 1.550 κεφαλές.

Με τα πυρηνικά όπλα γρήγορα να εξαπλώνονται σε όλο τον κόσμο, και με τις ΗΠΑ να έχουν μόνο ένα μικρό κλάσμα πυρηνικών, δεν μοιάζει ένα πυρηνικό πλήγμα εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών να είναι πιο πιθανό; Φυσικά, αλλά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης λένε στους Αμερικανούς ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πλέον, για ενδεχόμενο πυρηνικού πολέμου.

Μόνο που η Ρωσία έχει προφανώς μια διαφορετική προσέγγιση. Χτίζει 5.000 καταφύγια μόνο σε μια πόλη.

Μήπως ξέρουν κάτι που αγνοεί ο υπόλοιπος κόσμος;

1 σχόλιο:

  1. Προσοχή:

    Είμαστε εγκατεστημένοι οργανισμός χρηματοδότησης, δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Έτσι, αν έχετε την ευκαιρία μέσα από οικονομικές δυσκολίες ή είστε σε κανένα οικονομικό χάος, για την Αγία Γραφή λέει "" Λουκάς 11:10 Ο καθένας που ζητάει, παίρνει, αυτός που ψάχνει, βρίσκει, και σ 'αυτόν που κρούει, η πόρτα θα ανοίξει "το ίδιο κάνουν να μην αφήσουμε αυτή την ευκαιρία να περάσει από, επειδή ο Ιησούς είναι ο ίδιος χθες. ROYSTON INVESTMENT προσφέρει δάνειο κυμαινόμενου κάθε ποσό που κυμαίνεται από € 5,000.00 EUR Min. € 5.000.000,00 και σε USD Max. δίνουμε από μακροπρόθεσμο δάνειο για πέντε {5} για να είκοσι {20} κατ 'ανώτατο όριο έτη. Μήπως χρειάζεται αυτή τη βοήθεια, και δεν ξέρουν πώς να πάνε γι' αυτό; Εάν έχετε την κακή πίστωση, αλλά χρειάζονται χρηματοδότηση. Μην ψάχνετε για βοήθεια, όπου κανείς δεν ήρθε δάσκαλοι σήμερα και να είναι ανεξάρτητο από κάθε οικονομική δεσμούς. προσφέρουμε ασφαλισμένων και ανασφάλιστων δανείων προς ιδιώτες και επιχειρήσεις με χαμηλό επιτόκιο. προσφέρουν μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια.

    Είμαστε μια ομάδα ενεργητικός και έμπειρους επαγγελματίες δανείου με μέσα από τη γνώση των χρηματοπιστωτικών αγορών. Έχουμε πολλούς εταίρους στην ακίνητη περιουσία, των τραπεζών και της εφαρμοσμένης μηχανικής που μπορεί να βοηθήσει τη συγκέντρωση κεφαλαίων. Η εταιρεία μου έχει δει πολλές καινοτομίες στην παροχή πρώτης κατηγορίας χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών προς τους πελάτες μας, ιδίως στον τομέα των πιστωτικών εκδόσεων και του κεφαλαίου για τα άτομα και τις επιχειρήσεις.

    Σχεδόν το σύνολο των δραστηριοτήτων μας είναι μετά από συστάσεις από ικανοποιημένους πελάτες και επαναλάβετε. Και έφεραν προβληματικές βιομηχανίες πίσω στη ζωή και πάλι καλές επιχειρηματικές ιδέες με τη χρηματοδότηση αστέρες τους. Παροχή κεφαλαίων σε ιδιώτες και οργανισμούς για να αρχίσει τις δραστηριότητές της και τις πράξεις. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας προς τα εμπρός όλες τις απαντήσεις για μας σήμερα μέσω e-mail: royston234234@gmail.com
    ΕΦΑΡΜΟΓΗ:
    Όνομα: ....
    Επώνυμο: .....
    Πόλη: ..........
    Τ.Κ.: ......
    Κατάσταση: ...........
    Χώρα: ..........
    Φύλο: ..........
    Ημερομηνία γέννησης: ...
    Τηλέφωνο: ........
    Οικογενειακή κατάσταση: ..
    Επάγγελμα: ......
    Ποσό δανείου: ......
    Σκοπός του δανείου: ..
    Διάρκεια Δανείου: ........
    Μηνιαίο εισόδημα: .....
    Διεθνή αθλητισμό πέρασμα ή την άδεια σας είναι:
    Έχετε υποβάλει αίτηση για δάνειο πριν (ναι ή όχι) ..
    Με θερμούς χαιρετισμούς.
    Royston Dan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...