Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012

Γαλλία: Έρχεται το τέλος του κόσμου στις 21 Δεκεμβρίου!


Πριν ένα χρόνο το τέλος του κόσμου θα έφτανε στις 21 Μαΐου. Φέτος κάποιοι ισχυρίζονται ότι θα είναι στις 12 Δεκεμβρίου, άλλοι στις 21 του ίδιου μήνα. Όποια και να είναι η σωστή ημερομηνία της καταστροφής, οι Γάλλοι δείχνουν πως έχουν πάρει στα σοβαρά τις θεωρίες για τη συντέλεια του κόσμου με αποτέλεσμα να σπεύδουν να προμηθευθούν αφυδατωμένα προϊόντα που διατηρούνται από δύο έως και είκοσι πέντε χρόνια.


Βέβαια τι νόημα έχει η αγορά τροφίμων αν τα υπερ-ηφαίστεια εκραγούν, αν κάποιος μυστηριώδης πλανήτης Χ συγκρουστεί με τη Γη ή αν ο πλανήτης μας ρουφηχτεί από μια σκοτεινή μαύρη τρύπα, όπως απειλούν κάποιες από τις πολλές θεωρίες, ουδείς γνωρίζει.

Παρόλα αυτά οι Γάλλοι σύμφωνα με την «Le Figaro» προκαλούν από τώρα «έκρηξη» στην αγορά αποξηραμένων προϊόντων.


Σύμφωνα μάλιστα με την Αριάν Περσόν διευθύντρια της εταιρίας lyophilise.fr, η οποία έδωσε συνέντευξη στη γαλλική εφημερίδα «δεν μιλάμε μόνο για μαζική άνοδο στις πωλήσεις, αλλά και για διαφοροποίηση του κοινού που αγοράζει αυτά τα τρόφιμα».

Αν λοιπόν κάποτε οι αθλητές, οι στρατιωτικοί, οι ταξιδιώτες τα προμηθεύονταν, τώρα ο Γάλλος της διπλανής πόρτας ανήσυχος από τις προφητείες που κυκλοφορούν κατά καιρούς σπεύδει να ετοιμαστεί για το χειρότερο.


Την ίδια στιγμή, η τραγωδία της Φουκουσίμα ώθησε πολλούς Γάλλους, που ίσως φοβούνται από την παρουσία 58 πυρηνικών αντιδραστήρων στην χώρα τους, να ενημερωθούν σχετικά με τα τρόφιμα αυτά. «Πριν ένα χρόνο, φέραμε προϊόντα που διατηρούνται από δέκα έως είκοσι πέντε χρόνια. Πουλήσαμε λοιπόν 85.000 ατομικά γεύματα τα οποία θα αποθηκευθούν από τους αγοραστές τους», σχολίασε η Περσόν που δήλωσε πως το 40% των πελατών της είναι ιδιώτες.

Με κόστος από 4,50 μέχρι 6,50 ευρώ το γεύμα άλλωστε, η αγορά τους δεν είναι απαγορευτική.
Τουλάχιστον αυτό ισχύει για έναν άνδρα ο οποίος έσπασε το ρεκόρ αγοράζοντας γεύματα ύψους 30.000 ευρώ!!!


Τον τελευταίο χρόνο πάντως τριπλασιάστηκαν οι αγορές τέτοιων προϊόντων στις ΗΠΑ και διπλασιάστηκαν στην Ελβετία.

1 σχόλιο:

 1. Άγιος Κωνστάντιος ο Ρώσος προβλέπει ισως την αρχή και το τέλος του αρμαγεδώνα με ημερομηννίες !!!!!!!!!!!!!!! Άγιος Κωνστάντιος ο Ρώσος : Πρόκειται για Ρώσο νεομάρτυρα († 26 Δεκ. 1743, στην Κωνσταντινούπολη) που εμόνασε και στην Ι. Μονή Μεγίστης Λαύρας του Αγίου Όρους, ή για Ρώσο επίσκο- πο (†1806) κατά χειρόγραφο της Ι. Μονής Κωσταμονίτου Αγίου Όρους, που μας άφησε κάποιες προφητείες:

  ΚΕΦ. Α ΘΕΛΕΙ ΓΕΝΕΙ ΕΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

  ΚΕΦ. Β ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΣ ΑΥΘΕΝΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΕΝΑ ΑΙΜΑΤΩΔΗ ΛΟΥΤΡΟΝ.

  ΚΕΦ. Γ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΝΑΡΧΗΣ ΘΕΛΕΙ ΛΥΠΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ.

  ΚΕΦ. Δ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΦΡΟΝΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

  ΚΕΦ. Ε Ο ΦΘΟΝΟΣ ΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΝ.

  ΚΕΦ.ΣΤ ΔΙΑ 3 ΗΜΕΡΑΣ ΘΕΛΟΥΣΙ ΦΑΝΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟΙ ΚΟΜΗΤΑΙ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΑΙ.

  ΚΕΦ. Ζ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΦΘΟΡΑ ΔΙΑ ΞΗΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ.

  ΚΕΦ. Η ΕΙΣ ΤΑΣ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙ ΟΙ ΑΙΜΑΤΩΔΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ ΝΙΚΑΙ.

  ΚΕΦ. Θ ΕΙΣ ΤΑΣ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΔΥΟ ΑΝΗΚΟΥΣΤΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ.

  ΚΕΦ. Ι ΕΙΣ ΤΑΣ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΑΝΥΠΟΦΟΡΟΣ ΖΕΣΤΗ ΓΕΝΗΣΕΤΑΙ.

  ΚΕΦ. ΙΑ ΕΙΣ ΤΑΣ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ*.

  ΚΕΦ. ΙΒ ΘΕΛΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ ΕΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΠΕΡΙΟΝ.
  Δις τρισάριθμος χιλιαντάδος νόει, όταν τέρμα φέρωσιν, συν έβδομον αιώνα, ξανθόν γένος ορμήται πρός Βυζάντιον τάχα προς γενής ανακτόρων δειχθήση. Ώδε Πύλη θρήνησον επ’ άκρα νέμων, στέφος γαρ εν σοί, το στέφος όταν άρη, προς ύψος ήξω την πατηθείσαν χάριν, εφευροί μοι και κόψατε και τέλος αλαζόνας. Οπηνίκα μεν εις Άδην τρέχειν πάντας τοις εν τάφοις σπεύδοντας έξω, των δυσσεβών συστήματα κόπτετε ξίφος. Φευ σοι Πελοπόννησος πολεμηθήση, ούχ ως ξένος κίνδυνος, αλλ’ οικείως, πλείστα κόλα μένουσιν εν εξαμίλει. Γότθου συριγμός υιόν της Άγαρ φεύμα, όγε τρισαθλιόματος ύδατος του αλφαίως, ω των συμφορών τής νήσου τής Ελλάδος! μάλλον και τα πρώτιστα πάση τη κτίσει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...