Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2012

Νέες ημερομηνίες για το... τέλος του κόσμου


Εκεί που λέγαμε ότι... σωθήκαμε, έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέες χρονολογίες για το τέλος του κόσμου.


Συγκεκριμένα ο Αιγύπτιος βιοχημικός Rashad Khalifa αναφέρει ότι ο κόσμος θα καταστραφεί το 2240. Μια πρόβλεψη που έγινε το 1968 ισχυριζόμενος ότι έσπασε τον Κωδικό του Κορανίου, μία σειρά κρυμμένων μηνυμάτων στο ιερό βιβλίο του Ισλάμ.

Σύμφωνα με τον Κορανικό Κώδικα όλοι οι πιστοί – ανεξάρτητα πίστης – θα επιβιώσουν της συντέλειας. Οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αρχίσετε να γίνεστε πιστοί κάποιας θρησκείας.Οι προβλέψεις για τη συντέλεια δε σταματούν εδώ.


Ο μουσουλμάνος σουνίτης δάσκαλος Said Nursî ερμηνεύοντας αρκετούς από τους χρησμούς του Μωάμεθ, υποστήριξε ότι το τέλος θα έρθει το 2129. Ο συγκεκριμένος κύριος υποστήριζε ότι η καταστροφή θα έρθει ως αποτέλεσμα ενός χτυπήματος της γης, πιθανόν σε ανθρώπινη μορφή, που θα πολεμήσει τον Μεσσία ενώ οι αρχαίοι λαοί του Γκογκ και του Μαγκόγκ θα κατέβουν από τους ουρανούς και θα ρίξουν μάστιγες στην ανθρωπότητα.


Από την άλλη η αμερικανίδα μέντιουμ Jeane Dixon έκανε την πιο ανησυχητική πρόβλεψη. Πριν από τον θάνατό της το 1997, η άλλοτε σύμβουλος της πρώην Πρώτης Κυρίας, Nancy Reagan, ισχυρίστηκε ότι ο Αρμαγεδδών θα επέλθει το 2020.Και οι προβλέψεις δεν τελειώνουν εδώ. Όπως αναφέρει η real, ο καθηγητής F. Kenton Beshore υποστηρίζει ότι η συντέλεια θα μας έρθει το 2018. Τη θεωρεί μάλιστα δεδομένη τη συντέλεια.ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...