Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Απίστευτα σενάρια για το "ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ"


Προφητείες για το τέλος του κόσμου έχουν πανικοβάλλει μεγάλο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού, ωστόσο κανείς δεν έχει διευκρινίσει ως τώρα με ποιόν ακριβώς τρόπο θα καταστραφεί η Γη και τι ακριβώς πιστεύουν ότι θα συμβεί την Παρασκευή. Επειδή λοιπόν η τρομολαγνεία είναι μέχρι σήμερα ημιτελής, ιδού πως ακριβώς θα έρθει το «τέλος»



Η Αποκάλυψη των Μάγια

Χωροχρονικό μπέρδεμα προβλέπει η παρερμηνεία του γνωστού ημερολογίου. Αν και δεν υπάρχει στα κείμενα των Μάγια σαφής αναφορά ότι ο κόσμος θα τελειώσει στις 21 Δεκεμβρίου 2012, ο αρχαίος αυτός λαός πίστευε ότι η ροή του χρόνου είναι κυκλική και όχι γραμμική, αφήνοντας υπόνοιες για ένα μελλοντικό «reboot» του πλανήτη.



Πρόσκρουση Μετεωρίτη

Θεωρίες για έναν γιγάντιο αστεροειδή σαν αυτόν που πιστεύεται ότι εξάλειψε τους δεινόσαυρους κυκλοφορούν ευρέως τις τελευταίες μέρες, ωστόσο αυτό είναι ίσως το πιο απίθανο σενάριο, αφού αν ένας τέτοιος αστεροειδής πλησίαζε τη Γη, θα είχε ήδη κρύψει τον Ήλιο και θα ήταν σίγουρα ορατός στον ουρανό.



Εξωγήινοι

Ναι, υπάρχει πολύς κόσμος που είναι πεπεισμένος ότι την Παρασκευή θα ζήσει το σενάριο του «Μέρα Ανεξαρτησίας» πιστεύοντας ότι θα εισβάλλουν στη Γη είτε γιατί τα σκάφη τους έχουν ανάγκη το υδρογόνο των ωκεανών μας για την τροφοδοσία τους είτε γιατί απλά θέλουν να μας καταστρέψουν.



Επανάσταση των Ρομπότ

Όσο παράλογο κι αν ακούγεται, πολλοί πιστεύουν ότι θα ξυπνήσουν ξαφνικά τα ρομπότ και θα επιχειρήσουν να καταλάβουν τον πλανήτη. Όσο παρατραβηγμένο κι αν φαίνεται το σενάριο, η τεχνοφοβία δυστυχώς κυριαρχεί σε περιπτώσεις ημιμάθειας



Μαύρη Τρύπα

Υπάρχουν 10 εκατομμύρια μαύρες τρύπες στον Γαλαξία μας οι οποίες καταπίνουν πλανήτες και αστέρια με τα οποία τυχαίνει να συναντηθούν. Η σκέψη ότι μία από αυτές θα ευθυγραμμιστεί με τη Γη, προκαλεί εφιάλτες σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού.



Σούπερ- Ηφαίστειο

Εκτός από τα 500 περίπου ενεργά ηφαίστεια σε όλο τον κόσμο, υπάρχουν επίσης 3 γνωστά σούπερ-ηφαίστεια μόνο στις Η.Π.Α. Άλλο ένα στην Ινδονησία, ένα ακόμη στην Νέα Ζηλανδία και ένα στην Ιαπωνία. Κάθε ένα από μπορεί να παράγει μια έκρηξη με περιοχή ισχύος μεγαλύτερη από 1.000 κυβικά χιλιόμετρα (δηλαδή χιλιάδες φορές μεγαλύτερη από τις πιο μεγάλες ηφαιστειακές εκρήξεις στην ιστορία) και περίπου 200 εκατομμύρια τόνους θειικού οξέος, κάτι που θα ήταν ισοδύναμο ενός πυρηνικού χειμώνα. Ένας παράλογος φόβος ότι κάποιο από αυτά θα εκραγεί την Παρασκευή είναι μία ακόμη από τις τρελές θεωρίες που κυκλοφορούν.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...